چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

دیپلمات روس: ادعاها درباره پهپادهای ایرانی، برای نابودی برجام است

دیپلمات روس: ادعاها درباره پهپادهای ایرانی، برای نابودی برجام است یک دیپلمات ارشد وزارت خارجه روسیه در نشست کمیته نخست مجمع عمومی سازمان ملل به توضیح هدف غربی‌ها از طرح ادعای حضور پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین و ربط آن با برجام پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، با تداوم ادعاها و گزافه‌گویی مقامات کی‌یف و متحدان غربی آن درباره استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در جنگ با اوکراین، مسکو هدف اصلی مطرح‌شدن چنین ادعایی را تشریح کرد.

 

«کنستانتین ورونتسوف» معاون بخش منع اشاعه و کنترل تسلیحات در وزارت امور خارجه روسیه گفت، داستان‌هایی که درباره فروش ادعایی پهپادهای ایرانی به روسیه مطرح می‌شود، برای نابودی نهایی برنامه اقدام جامع مشترک (برجام) است.

 

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، ورونتسوف طی سخنرانی در جلسه کمیته نخست هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، توضیح داد: «ما بار دیگر به طور قاطعانه ادعاهای جعلی و کاملاً غیرمستند کشورهای غربی در خصوص ارسال ادعایی پهپادهای ایرانی به روسیه را که نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد است، رد می‌کنیم».

 

وی ادامه داد: «دلایل چنین پروپاگاندا و تبلیغات مداومی برای ما کاملاً واضح است؛ واشنگتن - که تصمیم شورای امنیت سازمان ملل را با خروج یکجانبه از برجام در سال ۲۰۱۸ آشکارا نقض کرد - بهانه دیگری برای برچیده شدن نهایی این توافق ابداع کرد».

 

طبق این گزارش، این دیپلمات ارشد روس همچنین افزود: «نتیجه اینگونه اقدامات غیرمسئولانه به طور حتم افزایش تنش در منطقه خلیج فارس خواهد بود. چنین فعالیت‌های کوته‌فکرانه‌ای به هیچ چیز ختم نمی‌شود، زیرا، همانطور که گذشتگان گفته‌اند، کسی که باد می‌کارد، توفان درو می‌کند».

 

چند روز قبل «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «رابرت مالی» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران، مدعی شدند که روسیه از پهپادهای انتحاری ایرانی برای حملات اخیر به کی‌یف و زیرساخت‌های انرژی اوکراین استفاده کرده است.

 

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اما در واکنش به این ادعاها گفت که موضوع خرید پهپاد از ایران به طور جعلی و ساختگی در رسانه‌های آمریکایی مطرح شده است.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین نیز با رد ادعای مقامات غربی درباره خرید پهپاد از ایران، گفت در جریان عملیات نظامی در اوکراین از تسلیحات تماماً روسی با نام‌های روسی استفاده می‌کنند.

 

«کارن دانفرید» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور اروپا و اوراسیا اما مدعی شد واشنگتن تحریم‌هایی را علیه کسانی که به ایران در ارسال تسلیحات به روسیه کمک می‌کنند، اعمال خواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار